PAUS!

Jag kommer att ta en paus med min blogg nu ett tag. För jag har inte lust att skriva så mkt och har fullt up med min och Elins blogg där har vi snart fått 100 kommentarer!!!

linnoelin.blogg.se

HEJDÅ! (för ett tag)

Kramizz Liiinzan!   <3   :)

Fotbollsskola!

Hej! Jag har inte skrivit mkt senaste dagarna men har inte orkat. I måndags, igår & Idag har jag haft fotbollsskola det har varit kul. Efter det har jag och några andra haft loppis. Nu ska kanske Maja komma till mig!

MVH Liiinzan!   <3  :)

Mobil!

Hej! Igår kom jag till stockholm kl.19.00 och vi bor hos min moster Erika hon hade en mobil  som jag ska köpa eller jag har köpt den. Så här ser den ut!!!

Idag fyller min kusin Noah 1år och vi ska ha kalas!
Imorgon ska vi in till stan och se på kungabröllopet skriver då!
Bye bye!

Hälsningar Liiinzan!   <3    :)

Stockholm!


Hej! Igår var jag med Julia D, Elin & Nora vi hoppade väl studsmatta som vanligt. Idag var jag också med dom förutom Nora för hon skulle på stan. Vi har haft loppis och hoppat studsmatta. Nu har dom just gåt hem. Nu packar jag för jag ska till stockholm om nån timme. Kanske lägger in några bilder där ifrån men jag kommer också göra inlägg där.

Kramizzz Liiinzan!  <3   :)


Skolavslutning!

Hej! Idag hade vi skolavslutning. Vi sjöng ,Sitter på ett berg och sommaren är kort.
Sen samlades alla i klassen för sista gången den här terminen.

Efter det gick jag och pratade med Elin och Nora.


Och sen for jag hem.
Snart ska jag fara på resturang och kanske på tivoli.
Men först hade jag tänkt lägga in lite andra bilder.

Elin gör frisyrer på mig.



Nora och jag hoppar studsmatta.






Annat.





Kanske lite sudiga.

Kramizzz Liiinzan!   <3   :)

Brännbollsdag!

Hej! Igår hade vi brännbollsdag det gick väl bara bra. Vårat lag kom tvåa i hela skolan. Man fick ha med sig fika och jag hade med mig två munkar och två muffins (mums)



//Liiinzan!   <3   :)

Kläder!

Det här är lite kläder som jag tycker är fina.

Gina tricot!


          H&M!

        
         Lindex!


                 Kaphal!


Vad tycker du om dom?

MVH Liiinzan!   <3   :)

Tja tja!

Hej! Nu sitter jag här och bloggar hos mina kusiner. Måste gå!

PS: Nu har jag fåt en ny design komentera gärna!

Kramizzz Liiinzan!    <3   :)

The last song!

Hej! Idag var jag på stan med Nora och köpte skor och legings till skolavslutningen. Sen gick vi på bio och såg The last song den var bra men sorglig. Det blev ett kort inlägg men ska äta.
HEJDÅ!

Kramizzz Liiinzan!    <3    :)

Förlåt!!!

Hej! Förlåt att jag inte skrivit på ett tag. Så nu så ska jag skriva lite mer.

Måndag: Idag gjorde vi väl inget specielt. Vi tränade på teatern en sista gång och jag, Nora och Elin ledde gympalektionen. Sen for jag och Elin hem till henne vi fickade och sen gjorde vi väl inte så mycket.
Tisdag: Idag var det skoljoggen vi skulle springa 3km. Jag kom på 5 plats i min klass.Efter det var kl.13.00 och vi fick fara hem. Jag och Elin for hem till henne. När vi kom dit var det tänkt att jag bara skulle va där ett litet tag för att jag skulle på fotbollsträning men när Elin sa det till sin pappa så sa han... ta på dig gympa skorna och folj med. Så då gjorde Elin det.
Onsdag: Idag spelade vi upp våran teater och det gick ganska bra. Sen for hela klassen på biblotiteket. Efter det for vi några stycken till Linneaparken. Sen åkte jag, Elin, Maja F & Lovisa hem till Lovisa. Sen skulle Maja hem och då gjorde vi (jag & elin) våra designer med hjälp av Lovisa. Sen cyklade jag hem och åt. Och efter det for jag och Elin och spelade bränboll hos Nora.
Torsdag: Idag var det väl ingen speciel dag i skolan. Efter skolan for jag hem och åt mellis sen cyklade Julia, Hanna, Tuva, Nora och jag hem till hanna och gjorde en film. Sen for alla hem och åt och efter det så for vi tillbaka och spelade vattenbränboll med några till.
Fredag: Idag i skolan var det inget specielt jag spelade cello för sista gången. Elin hade utveklingsamtal och då väntade jag i hallen. Sen for vi hem till mig och gjorde inget specielt och sen for vi på fotbollsträning. Sen följde hon med mig hem och åt hos mig. Sen kom mina kusiner och vi hoppade studsmatta och såg på Talang.
Lördag: Hej! Idag ska jag till min farmor och farfar där ska jag väl kanske bada eller nåt. Kanske skriver när jag kommer hem där ifrån.

MVH Liiinzan!    <3    :)


RSS 2.0